Slik fungerer det

  • Sammenlign og velg kiropraktor med timebestilling

    Sammenlign og velg kiropraktor med timebestilling

  • Velg en time som passer deg

    Velg en time som passer deg

  • Fyll ut kontaktinformasjon og bestill timen

    Fyll ut kontaktinformasjon og bestill timen

Lukk
Lukk kart
Se kart
Lukk gatebilde
Krististine Eidal Tanem
Tannlege

Krististine Eidal Tanem

Dentales Tannklinikk Lysaker
Tannlegen er ikke registrert med timebestilling hos Helsetjenester.no

Finn en kiropraktor

Vi kan dessverre ikke vise klinikker i nærheten av deg. Sjekk at posisjonstjenester er skrudd på, og at nettleseren har tilgang til din posisjon. Alternativt kan du oppgi kommunen du er i.

Kontakt Krististine Eidal Tanem

Om Dentales Tannklinikk Lysaker

Dentales er et tannhelseselskap med DEG i fokus! Vi gir behandling med omsorg og mindre smerte - fordi vi er bedre på fag og utstyr og fordi vi bryr oss.

Dentales tannklinikker har over 30 medarbeidere fordelt på Aker Brygge og Lysaker. Vi har som mål å tilby gode opplevelser for alle. Våre behandlere er ambisiøse og nysgjerrige. De holder seg oppdatert innen moderne tannbehandling og teknologi. Som pasient, fører dette til kortere behandlingstid, større komfort og flotte resultater.

Vi kan blant annet tilby deg; kosmetisk tannpleie, bro, kroner, implantater, behandling i narkose, usynlig tannregulering og snorkeskinner.

Pasienter fra hele Norge har etter hvert funnet frem til våre klinikker. Dette fordi du finner mye kunnskap under samme tak, og fordi vi tilbyr behandlinger og behandlingsformer som ikke er tilgjengelig alle steder.