Plastisk kirurgi

Søk opp og sammenlign klinikker som tilbyr plastisk kirurgi. Motta tilbud på ønsket behandling, gratis og uforpliktende.

Tjenesten er gratis!

Alle kostnader blir mellom deg og klinikk eller lege som vanlig.

0,-

Tjenesten er gratis!

Alle kostnader blir mellom deg og klinikk eller lege som vanlig.

Slik fungerer det

  • Les og sammenlign. Velg inntil tre klinikker nær deg.

    Les og sammenlign. Velg inntil tre klinikker nær deg.

  • Fyll ut kontaktinfo og eventuelle spørsmål

    Fyll ut kontaktinfo og eventuelle spørsmål

  • Klinikkene sender deg informasjon og uforpliktende tilbud på behandling

    Klinikkene sender deg informasjon og uforpliktende tilbud på behandling

Plastisk kirurgi – vurderer du en behandling?

Første steg på veien for å vurdere en kosmetisk- eller plastisk kirurgisk behandling, er å ta en konsultasjonstime hos en klinikk. Her vil du få råd og veiledning av en plastisk kirurg i forhold til dine ønsker og behov, og du vil få en anbefaling om hvilke behandlingsmetoder som egner seg for deg. En konsultasjonstime er gratis og uforpliktende hos klinikkene.

Type behandling, behandlingsmetoder og priser varierer mellom de ulike klinikkene. Derfor anbefaler vi å innhente informasjon og priser fra flere klinikker. Det kan du gjøre enkelt her på Helsetjenester.no. Du kan også bestille konsultasjonstime.

Type behandlinger

Gjennom Helsetjenester vil du komme i kontakt med klinikker som utfører ansiktsløft, arrkorreksjon, botox, fillere, brystoperasjoner, brystforstørrelser, brystløft, brystreduksjon, mageplastikk, fettsuging, halsløft, intimkirurgi, lårplastikk, neseplastikk, overarmsplastikk, panneløft, utstående ører, øyelokksoperasjon med mer.