Slik fungerer det

 • Sammenlign og velg kiropraktor med timebestilling

  Sammenlign og velg kiropraktor med timebestilling

 • Velg en time som passer deg

  Velg en time som passer deg

 • Fyll ut kontaktinformasjon og bestill timen

  Fyll ut kontaktinformasjon og bestill timen

Lukk
Kiropraktor i Oslo
Bestill time hos Klinikk Frogner.
Klinikk Frogner logo helsetjenester
Kiropraktor

Klinikk Frogner

 • Kiropraktor Jan Yngve finner du på Klinikk Frogner

  Klinikk Frogner er et sentralt beliggende helsesenter på Frogner i Oslo, kort vei fra Solli plass. Vi kan tilby behandling innen fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje.
  Totalt disponerer vi 650 kvm hvorav 200 kvm velutstyrt treningslokale.

  Vi er 8 fysioterapeuter, 3 kiropraktorer, 1 skulderlege, 1 akupunktør og 3 personlige trenere.

  Behandlingsfilosofien til våre behandlere er basert på en aktiv og individuell
  oppfølging av den enkelte pasient.

  • Stort tverrfaglig miljø
  • 200kvm velutstyrt treningslokale
  • Påminnelse SMS
  • Kveldsåpent
  • Mandag
   07:00 - 21:00
  • Tirsdag
   07:00 - 21:00
  • Onsdag
   07:00 - 21:00
  • Torsdag
   07:00 - 21:00
  • Fredag
   07:00 - 21:00
  • Lørdag
   10:00 - 16:00
  • Søndag
   10:00 - 16:00

Bestill time for

Velg time for Konsultasjon dersom:
 • Du er ny kunde hos klinikken
 • Det er over ett år siden du var hos denne klinikken
 • Du har et nytt problem eller en plage du ikke er til behandling for hos klinikken allerede
Hvis ikke
 • Velg time for Behandling
Ledige konsultasjon
 • Man 27. jan.
 • Tir 28. jan.
 • Ons 29. jan.
 • Tor 30. jan.
 • Fre 31. jan.
 • Lør 1. feb.
 • Søn 2. feb.
 • Man 3. feb.
 • Tir 4. feb.
 • Ons 5. feb.
 • Tor 6. feb.
 • Fre 7. feb.
 • Lør 8. feb.
 • Søn 9. feb.
 • Man 10. feb.
Skovveien 4, 0257 OSLO

Litt om Kiropraktor

 • Hva er kiropraktikk?

  Les mer

  En kiropraktor driver med diagnostikk, behandling og forebyggende lidelser i nerve-, muskel- og skjelett-systemet. Særlig tilstander som involverer ryggsøylen og effekten den har på nervesystemet.

  Nervesystemet forgrener seg fra ryggsøylen. For å ha en optimal bevegelse i ryggsøylen er man avhengig av riktige nervesignaler. Feil nervesignaler over tid er et resultat av nedsatt bevegelsesfunksjon. Feil nervesignaler til støttemuskulaturen vil også gjøre den svak over tid.

  Dermed blir kroppens toleranse for belastninger svekket. Resultatet av dette blir ofte akutte nakkesmerter og ryggsmerter. Dette er typiske plager man kan få hjelp av en kiropraktor med for å opprettholde en god funksjon i ryggsøylen og holde deg smertefri.

 • Hva slags kiropraktorbehandling kan du få hos en klinikk?

  Les mer

  En kiropraktor bruker ulike manuelle teknikker og håndgrep og treningsøvelser i klinikken. I tillegg vil behandleren gi deg råd og veiledning om kosthold og livsstil.
  En kiropraktorklinikk vil kunne hjelpe deg med:
  ✓ migrene
  ✓ nakkesmerter
  ✓ ryggsmerter
  ✓ isjias
  ✓ hodepine
  ✓ skuldersmerter
  ✓ armsmerter
  ✓ brystsmerter
  ✓ kjevesmerter
  ✓ svimmelhet
  ✓ idrettsskader
  ✓ knesmerter
  ✓ smerter i fot/andel/håndledd

  En kiropraktor vil også vurdere om du har behov for ytterligere undersøkelser og kan gi deg:
  - Henvisning til røntgen-, CT- og MR-undersøkelse
  - Henvisning til spesialist og sykehusundersøkelser
  - Sykemelding (de har rett til å sykemelde deg opp til 12 uker)
  - Råd og veiledning om kosthold og trening

  Alle kiropraktorer kan sykemelde og henvise direkte til spesialist og nødvendige undersøkelser.

 • Kiropraktorbehandling for ulike problemområder

  Les mer

  Ved valg av kiropraktorklinikk er målet å sikre best tilnærming og behandling for dine smerter i legg og muskulatur. Er eksempelvis sykdomshistorien din viktig med tanke på kiropraktorbehandling, bør du velge en klinikk som har tilgang på denne informasjonen om deg og derfor kan se årsaksforhold. Klinikken vil dermed se på historien og bestemme hvilken behandling som er nødvendig. Nedenfor ser du en rekke vanlige årsaker til smerte blant folk i Norge – og hvorfor du bør gå til en kiropraktorklinikk med disse.

  Migrene

  Les mer

  Om du har opplevd migrene vet du at man ville gjort hva som helst for å bli kvitt smertene. Den pulserende hodepinen oppstår ofte på en side av hodet. Videre er symptomene migrene fører med seg ofte kvalme, brekninger, lydfølsomhet og lysskyhet. Det varierer hvor lenge anfallet varer, men alt fra 4 til 72 timer er vanlig. I tillegg tilkommer det gjerne 1 til 2 dager restitusjonstid etter et migreneanfall.

  I forbindelse med migrene vil fokuset i behandlingen naturligvis være å forebygge anfall, men også kunne gi akutt behandling. Akkurat årsakene til at migrene oppstår er ikke ordentlig kartlagt enda. I en behandling derimot, vil fokus være på triggere – altså, hva som kan utløse selve migreneanfallet. Generelt er det greit å få sjekket nakke og ryggrad slik at alt fungerer som det skal der før man går videre og undersøker andre mulige årsaker.
  Kiropraktoren vil gå gjennom pasientens historie og livssituasjon, samt kjenne på legg og muskler om det er noe som kan være med på å utløse migreneanfallene. Om det er nødvendig vil også kiropraktoren skrive ut en sykemelding. Eventuelt henvise videre til spesialhelsetjenesten.

  Bekkenløsning

  Les mer

  Sammenføyingen av bein i bekkenet vil under en graviditet bli påvirket av svangerskapshormoner og dermed blir mykere og mer fleksible. Hele 15 % av norske kvinner opplever at dette blir så smertefullt i siste delen av svangerskapet at de må sykemelde seg. En av grunnene kan være manglende stabilitet i korsryggen og bekken. Her kan kiropraktoren hjelpe gravide med å få styrket stabiliteten enten gjennom manipulering eller andre teknikker.

  I tillegg kan klinikken veilede pasienten også med tanke på hva pasienten selv kan gjøre for å forbedre helsesituasjonen sin. Er det for eksempel mulig med trening, en tilrettelagt arbeidsplass eller grep hjemme for å gjøre det lettere for den gravide?

  Den enkelte kiropraktor kan også være behjelpelig med sykemelding og når det gjelder kontakt med det offentlige. Mange kvinner opplever at bekkenløsningen kan bli så smertefullt at de blir veldig hemmet i hverdagen. Noen klarer ikke heller å gå etter fødselen. Kvinner får gratis fysikalsk behandling under graviditeten, samt inntil 6 måneder etter fødsel. I tillegg finnes det muligheter for husmorvikar, barnehageplass, medisinsk rehabilitering eller til og med parkeringsavtale for å gjøre det lettere i hverdagen.

  Prolaps

  Les mer

  En skiveprolaps i ryggen trykker gjerne mot flere nerverøtter som kan gi veldig intense og hemmende smerter. Prolaps er en utposing på bruksskivene i ryggraden. Det som er typisk for prolaps er at selve sykdommen ligger i ryggen, mens smertene vil stråle ut i bein og legger. Prolaps kan være er resultat av endringer i forbindelse med alder eller akutte belastninger. Ofte ligger den også å murrer en stund før den slår helt ut. Når den har slått ut skilles det ut en del stoffer som irriterer systemet og igjen fører til betennelse og hevelse rundt prolapsen – som igjen fører til sterke smerter.

  Fastlegen din vil se over din sykdomshistorie og gjøre nødvendige undersøkelser som røntgen, CT eller MR for å se hvorvidt prolaps er årsaken til smertene. I tillegg vil en kiropraktor med å diagnostisere en eventuell prolaps. Videre kan kiropraktoren bistå med både behandling og skriving av sykemelding. Når det gjelder behandling er det mange gode muligheter hos en kiropraktorklinikk; enten det er å manipulere og få løst opp i leddene eller massasje.

  Lever du med prolaps er det viktig å ha et normalt aktivitetsnivå og gjerne trene litt for å gjøre ryggen sterkere. På den måten kan du selv jobbe for å forebygge prolaps og smerter i korsrygg og rygg ellers.

  Vondt i korsryggen

  Les mer

  Mange opplever smerter i korsryggen som ikke har noen forklaring. Dette kalles lumbago og til forskjell fra både isjias og prolaps så stråler ikke smertene ut i bena. Vanligvis deler man inn lumbago inn i to; akutt og kronisk. Akutt lumbago varer i 6 uker, mens kronisk varer i lengre enn 12 uker. Omtrent 80 til 90% av nordmenn vil på et eller annet tidspunkt oppleve lumbago én eller flere ganger i løpet av livet.

  Selve årsaken til disse smertene regnes som overbelastning eller overstrekking av leddbånd og muskler som sitter i korsryggen eller skader på skivene mellom ryggvirvlene. Det kan også være psykiske årsaker til denne typen ryggplager. Stress, depresjoner, angst og andre psykiske lidelser fører til knuter og spenninger som igjen gir smerter.
  Ettersom det er mye som tyder på at overbelastning på leggbånd og muskler er grunnen til lumbago, er det naturlig å tenke at en kiropraktor vil kunne hjelpe. Ved hjelp av sine metoder vil kiropraktoren bistå sine pasienter med smertelindring og forhindre at smertene blir kroniske med jevn behandling. I noen tilfeller kan det også lønne seg med antidepressiva og/eller behandling hos psykolog. Ofte nytter det ikke bare å behandle symptomene, men også å komme til bunns i årsakene til knuter og spenninger i kroppen.

  Nakkesmerter

  Les mer

  Hele 30 til 50% av den norske befolkningen opplever nakkesmerter, og det opptrer hyppigst hos kvinner. Smertene sitter bakerst i nakken og stråler gjerne til hodet og ut til skuldrene. Smertene kan komme akutt, enten av en skade eller en fysisk påkjenning. Ellers kan smertene være et resultat av for eksempel spenninger som setter seg i nakken. Et av hovedproblemene med nakken er at dette området på kroppen har mange nervetråder. Dette kan igjen føre til intense smerter om de av en eller annen grunn skulle havne i klem eller bli skadet. Videre kan mekaniske belastninger også være grunnen til nakkesmerter. Belastninger over tid vil føre til kroniske smerter.

  Opplever du smerter i nakkeområdet er det lurt å bli henvist til en kiropraktorklinikk. Kiropraktoren hjelper deg med å lokalisere årsaken til problemene. De kan også sykemelde deg om det trengs. Videre får du råd om hva du kan gjøre i din hverdag for at nakken skal ha det bedre. Det kan være enkle ting som å bytte pute og gjøre øvelser for å styrke nakke og rygg. Disse tingene kombinert med kiropraktorens metoder for å løse opp i skadene som allerede har skjedd.

bilde kiropraktor behandling