Plastisk kirurgi – vurderer du en behandling?

Helsetjenester artikler
Linda Therese Stadeløkken

Hemmes du av komplekser? Mange har vært gjennom fødsel, lidelser, brannskader eller sykdom som har satt et varig preg på utseende og funksjon. Nå kan du rekonstruere problemområdet med plastisk kirurgi.

Hva er plastikk eller plastisk kirurgi?

Plastisk kirurgi er fokusert på å reparere defekter – for rekonstruksjon til et normalt utseende og funksjon. Med andre ord kan det forklares som gjenoppbygging av kropps- og ansiktsfeil. Dette kan være på grunn av fødsel, lidelser, traumer, brannskader, og sykdom.

Operasjon og kirurgiske inngrep

Det finnes en rekke ulike kirurgiske inngrep for rekonstruksjon av hud, kropp, bryst og ansikt. Her er noen eksempler på inngrep innen plastisk kirurgi:

  • Rekonstruksjon av bryst
  • Rekonstruksjon etter brannskader
  • Medfødte misdannelser som hareskår (leppe-, kjeve-, og ganespalte)
  • Rekonstruksjon av nedre ekstremiteter
  • Håndkirurgi
  • Korreksjon av arr

Plastikkirurgene har lang erfaring

Det er viktig å velge en klinikk som har mye kompetanse. Slik er du sikret et best mulig resultat. Alle klinikker du finner på Helsetjenester.no har dyktige plastikkirurger, med lang erfaring innen ulike plastiske operasjoner.

I tillegg legger klinikkene stor vekt på kommunikasjon slik at du som skal opereres føle deg trygg hele veien. På den måten vil du få en best mulig totalopplevelse.

Vurderer du plastisk kirurgi?

Første steg for å vurdere plastisk kirurgi er å ha en konsultasjonstime hos en klinikk. Plastikkirurgene vil gi deg råd og veiledning i forhold til dine behov og ønsker, og anbefaling om hvilke behandlinger som er best for deg. Konsultasjonstimen er gratis og uforpliktende.

De forskjellige klinikkene tilbyr ulike behandlinger og prisen varierer. Derfor anbefaler vi å samle informasjon og priser fra flere klinikker før du bestemmer deg. Det gjør du raskt og enkelt på Helsetjenester.no – her får du en vurdering og pris ut fra en uforpliktende konsultasjonstime.

Få tilbud på plastisk kirurgi nå!

Søk opp og sammenlign klinikker for plastisk kirurgi
Motta informasjon gratis og uforpliktende.