Hvilken privat helseforsikring er best?

Linda Therese Stadeløkken

Hver gang man vurderer å skaffe seg en ny forsikring dukker det opp flere spørsmål enn svar. Pass på at du vet det du trenger å vite, før du bestemmer deg.

Flere og flere ser verdien i å skaffe seg en egen helseforsikring. Ettersom køer og ventetid kan skape problemer, er det ikke rart at mange ønsker å gjøre en slik vurdering. Men hvordan finner man egentlig den beste private helseforsikringen? Vi prøver å hjelpe deg videre!

Privat helseforsikring

I Norge finnes det mange ulike forsikringer. De fleste av oss velger et godt knippe med forsikringer for å gjøre hverdagen noe tryggere. Det er godt å vite at det finnes et sikkerhetsnett, dersom noe skulle skje. Vi vil ikke kunne ha samme trygghet ved å kun spare.

En privat helseforsikring er noe flere og flere vurderer. Dette er i hovedsak fordi vi ser at helsekøene er lange – det betyr ventetider som kan ha mye å si for helsa vår. Dersom man blir syk eller skadet, finnes det ikke noe som er mer viktig enn tid. Vi trenger behandling fort, og vi ønsker å føle oss trygge.

En privat helseforsikringen er for mange løsningen på dette problemet. Det er løsningen på den enorme ventetiden som kan dukke opp i det offentlige helsesystemet. Også flere bedrifter velger å sikre sine ansatte ved å kjøpe forsikringspakker som inneholder en eller annen form for helseforsikring.

Helseforsikring i Norge

I Norge har vi et såpass godt helsevesen at absolutt alle som virkelig trenger hjelp, skal få det. Likevel er det slik at helsevesenet får gjort lite med ventetiden dersom det er mange som står i kø.

Det finnes de som mener at det er helt bortkastet med en helseforsikring i Norge, dette er på bakgrunn av det gode helsevesenet vi har. Hvor vidt dette er et godt argument for å droppe denne typen forsikring, er opp til hver og en. Forsikringsselskapene melder stadig om et høyt antall som faktisk får bruk for helseforsikringen de har tegnet – dette tyder på at det for mange har vært verdt pengene.

Mange av forsikringene kommer med en garanti om hvor fort du skal få hjelp, dette er en sikkerhet mange ønsker seg.

Pris på helseforsikring

Vi kommer ikke utenom å lure på hvor mye det vil koste oss å skaffe en privat helseforsikring. For mange er denne utgiften noe som skal passe inn i et budsjett. Det er lurt å være oppmerksom på at prisen varierer, og at du til en viss grad kan velge hva slags løsning du vil gå for. De ulike selskapene har ulike helseforsikringer, og disse har selvfølgelig ulik pris.

Det beste du kan gjøre er å innhente konkrete priser – pass da på at det er den faktiske totalsummen du får oppgitt. Det kan også være lurt å sammenligne priser – det kan du spare penger på.

 

Behandlingsforsikring

Innenfor feltet helseforsikring finnes det ulike forsikringer du kan velge mellom. Behandlingsforsikring er en av de typene du kan velge mellom, denne er i hovedsak for de som kun ønsker å være forsikret når det kommer til selve behandlingstiden. Altså er dette en forsikring som gjør at du kan «snike i køen» – du slipper ventetiden. Denne forsikringen må ikke forveksles med andre typer helseforsikringer, det er mange av forsikringene som gir en bredere dekning. For eksempel ved at du får en større utbetaling dersom du skulle bli alvorlig syk eller skadet.

du slipper ko som kan skape problemer

Ulykkesforsikring/Sykdomsforsikring

I tillegg til behandlingsforsikring finnes det også en del forsikringsavtaler som har fått navn som ulykkesforsikring og sykdomsforsikring. Hos noen selskaper kan disse hete noe annet, men innholdet er ofte cirka likt.

En ulykkesforsikring skal gi økonomisk sikkerhet i en situasjon der man blir alvorlig skadet i en ulykke. Det kan være snakk både en engangsutbetaling og penger til behandlingsutgifter i en gitt periode. Husk å lese vilkårene nøye og sjekke opp hva ulykkesforsikringen faktisk dekker.

En sykdomsforsikring heter ofte «kritisk sykdomsforsikring». Denne vil også gi deg en engangsutbetaling (summen kan variere) – denne utbetalingen skal gis ved alvorlig sykdom. Mange velger en slik forsikring fordi de ønsker å ha handlingsfrihet og økonomisk trygghet dersom det skulle skje noe.

Forsikringsselskapene

Det finnes både store og små forsikringsselskaper man kan velge mellom. Mange velger å tegne helseforsikringen sin samme sted som de har sine andre forsikringer. Vær oppmerksom på at dette ikke nødvendigvis er lønnsomt, noen ganger kan det være lurt å sjekke priser hos konkurrentene til det forsikringsselskapet du har hatt til nå. Under nevner vi noen av de store forsikringsselskapene som leverer helseforsikring. Felles for dem alle er at du kan velge ulike «pakker» eller avtaler.

Storebrand helseforsikring

Storebrand forteller sine potensielle kunder at en helseforsikring handler om å få rask behandling – livet ut. Storebrand har delt opp sine forsikringer i tre: Basis, Pluss og Topp. Med andre ord kan du velge dekning selv, og du har da stor mulighet til å påvirke prisen i den retningen du selv ønsker. Det kan være lurt å gå noe opp i pris, for å ha en bedre dekning – altså en tryggere hverdag.

Tryg helseforsikring

Mange kjenner til Tryg, og ikke overraskende mener de at en helseforsikring handler om å være trygg. De leverer mange ulike forsikringer innenfor helse-kategorien. De har også fokus på å levere gode forsikringer til/for barn. Som en familie kan det være lurt å vurdere å forsikre alle sammen, både store og små. Dette bør i så fall gjøres samtidig.

Vertikal helseforsikring

Vertikal har det fortrinnet at de lar deg bestemme ventetiden helt selv. Det vil si: Dersom du velger den mest kostbare løsningen, er du sikret å få time hos legespesialist innen 7 dager, og behandling innen 10 dager. Du har også muligheten til å heller velge å betale en mindre sum per måned, da er du sikret time hos lege innen 10 dager, og behandling innen 20 dager.

Denne løsningen er veldig praktisk for mange – alle kan få det slik de vil og på den måten som passer lommeboken best.

Gjensidige helseforsikring

Hos Gjensidige kan du for eksempel velge mellom Livsforsikring, Alvorlig Sykdom, Behandlingsforsikring Pluss og Helse 55. Med andre ord har du mange valg, og uansett hvilken situasjon du er i, vil du finne en forsikring som passer akkurat deg og ditt behov.

Familier og barn

Det kan være at mor eller far i familien er forsikret gjennom jobben. Da kan det være lurt å vurdere om man skal skaffe barna sine en god helseforsikring. Ofte lønner det seg veldig å få slike forsikringer i ung alder. Dette vil også være en enorm trygghet for hele familien.

For barn er det også mulig å velge mellom ulike forsikringer, man kan velge det som passer best. Mange velger en stor dekning når de skal forsikre barna sine – for å være enda litt tryggere.

Hvilken er best

Alle lurer på hvilken forsikring som er best, altså hvilken forsikring det er lurt å velge. Det er ikke rart at mange ønsker å sikre seg markedets beste private helseforsikring – dette er tross alt noe man skal bruke penger på og noe man ønsker at skal leve opp til de forventningene man har.

Det beste rådet når det kommer til å finne den beste forsikringen er å finne ut av hva man selv ønsker. Hva slags behov man har og hvor stor dekning som er best å ha – for akkurat deg.

Det lønner seg med andre ord å ta en titt på de ulike avtalene, lese litt om disse og gjøre seg opp en mening om hva som er viktig når det kommer til dekning. Deretter er det selvfølgelig også viktig å tenke litt på pris. Ved å se på ulike selskaper, kan du også sammenligne de ulike prisene.

 

Uansett hvilket av forsikringsselskapene du velger blant de vi nevnte over, kan du være sikker på at du får en god forsikring. Det er trygge og anerkjente forsikringsselskap som strekker seg langt for å ta var på sine kunder.

du slipper ko som kan skape problemer

Forsikring via jobben

Hvis du er en av dem som har fått en eller annen helseforsikring gjennom jobben, burde du være nøye med å undersøke hva denne forsikringen faktisk dekker. Flere og flere bedrifter velger å ha gode forsikringer for sine ansatte. Før man slår fra seg å skaffe en privat helseforsikring bør man være helt sikker på at den jobben har skaffet har den dekningen man ønsker. Den dekningen som gjør at man kan føle seg trygg. Vær nøye med å lese vilkår og med å gjøre deg kjent med de forsikringene du måtte ha gjennom arbeidsplassen.

Vår tjeneste

Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste private helseforsikringen for deg og din familie. Vår tjeneste er til for at du skal slippe å ringe rundt til en haug med forsikringsselskaper for å skaffe tilbud, informasjon og priser. Du kan enkelt følge stegene på vår side, og da vil du innen kort tid motta de tilbudene du trenger.

Etter at du har mottatt disse, er det du som er sjefen. Det er fullt og helt ditt valg. I ro og fred kan du se på de prisene du har fått oppgitt og velge den forsikringen som er best for deg.

Les flere artikler

Helseforsikring blir stadig mer vanlig

Nesten 500 000 nordmenn har helseforsikring

Linda Therese Stadeløkken

Det kommer stadig nye leverandører av helseforsikring, og markedet er i vekst. Det betyr at det blir stadig flere leverandører for deg som forbruker til å velge mellom. Men hva skal du egentlig se etter i en helseforsikring?

Stadig flere kjøper helseforsikring på det private markedet og det er ikke rart når man ser på hvordan helse Norge utvikler seg. Dette er en fordel både for deg og din arbeidsgiver. Om du skulle bli syk og det ender opp med lang sykemelding og venting på behandling eller i sykehuskøer og ikke minst rehabilitering etter operasjon eller behandling, kan dette bli dyrt for både deg og arbeidsgiver. Å korte ned sykeperiodene med raskere behandling betyr at du som ansatt er i gang igjen fortere og du slipper lange perioder med sykepenger.

Sikre økonomien med helseforsikring

Sykdom påvirker ikke bare helsen din, men også lommeboken din. Sykelønn og ufør betyr gjerne kraftig nedgang i lønn. Samtidig har man gjerne behov for å kjøpe helsetjenester privat for å få tidlig behandling. Skulle du bli syk eller ufør så vil lommeboka svi på mange måter. Så enten kan du kjøpe helsetjenester privat og få den hjelpen du trenger fort, eller så risikerer du å bruke veldig lang tid på å gå gjennom papirmølla og lange tider i kø. Det er selvfølgelig kjempefint om man har en arbeidsgiver som gir arbeidstagerne helseforsikring, men det er selvfølgelig fullt mulig å skaffe dette selv, av hensyn til deg, din familie og ikke minst deres økonomi.

Mange opplever også mange hindringer i møte med helsevesenet. Det tar tid med papirarbeidet og søknader. Mange opplever å få dårlig oppfølging hos NAV og fra helsevesenet etter endt behandling. Oppfølgingen er gjerne i form av timer som settes opp med lange mellomrom og gjerne lenge etter behandlingen er gjennomført. Har man helseforsikring får man bedre oppfølging av medisinske eksperter gjennom perioden etter endt behandling eller operasjon.

 

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på helseforsikring

Unngå ventetid med helseforsikring

Unngå ventetid med helseforsikring

Linda Therese Stadeløkken

Flere og flere opplever en lang ventetid når de trenger behandling. Er du syk er tid noe av det absolutt viktigste. Så hvorfor velger vi å vente?

Det finnes en løsning på problemet, en sikkerhet vi kan skaffe oss før en sykdom eller skade skulle påvirke livet vårt. Denne løsningen er selvfølgelig helseforsikring.

Mange er skeptiske til å skaffe seg en slik forsikring, det finnes ulike grunner til det. Før du tar avgjørelsen, kan det være lurt å ha lest seg opp på temaet. Derfor har vi samlet en del nyttig informasjon.

Ventetid

De fleste av oss er såpass utålmodige at frustrasjonen fort tar overhånd bare av å måtte vente på mikrobølgeovnen, grønt lys eller at pizzaen skal dukke opp.

Ventetid er enda verre når du eller noen du er glad i er avhengig av hjelp og pleie. Du er helt sikker relativt klar på at familiemedlemmene dine bør få hjelp så fort som mulig, derfor bør du ha de samme tankene om egen helse. Det vil være avgjørende å kunne «snike i køen» ved sykdom eller ulykke.

Hva er ventetid

De fleste av oss har et forhold til ordet ventetid, men det er ikke alle som er klar over definisjonen når det kommer til behandling. I helsemessig sammenheng er ventetid den tiden det tar fra behandlingsstedet mottar din henvisning og til du får en time for utredning/behandling.

Greit å snike

Det er ikke ofte vi voksne synes det er ok å snike, men denne måten å «snike» på er faktisk helt greit. Det handler om helse og liv. Dessuten er det en veldig stueren måte å snike på, fordi du har faktisk betalt for en ekstra sikkerhet. Helseforsikring gjør at du har flere muligheter, og da større sannsynlighet for å få hjelpen du har behov for i tide.

Hvor lang tid før behandling

Det er vanskelig å gi noe konkret svar på hvor lang tid det vil ta å få behandling. Det eneste som er sikkert er at du må vente veldig mye lenger dersom du ikke har en helseforsikring.

Det finnes ulike helseforsikringer og disse kan ha ulike garantier med tanke på ventetid/behandlingstid. Det er derfor lurt å lese vilkårene nøye samtidig som du bruker noe tid på å sammenligne ulike avtaler.

Ventetider for behandling

Du lurer kanskje på hva som er normal ventetid for ulike behandlinger? Dette er et viktig spørsmål, men svaret er ikke helt enkelt. Dette kan variere mye. Som med alle køer, kommer det an på hvor mange som faktisk står i køen – hvor mange som venter.

 

Det er først når noe skjer, når man trenger en behandling, at man får en viss innsikt i dette med ventetider. Siden man ikke helt kan vite hvor lang ventetiden for behandling vil være før man er der, er det en utrolig god sikkerhet å ha en forsikring som gir større og bedre muligheter.

Kort ventetid

Det er drømmen for oss alle at det skal være kort ventetid når vi virkelig trenger noe, dessverre er dette mer en drøm enn en virkelighet. De som vil være helt sikre på at de har muligheten til å få kort ventetid ved sykdom, de velger å skaffe seg en god forsikring.

ventetiden kan vaere lang

Fristet til å unngå ventetid?

Etter å nå ha fått litt informasjon om dette med ventetid og helseforsikring er det stor sannsynlighet for at du føler deg fristet til å unngå lange køer. Du vurderer nå å skaffe deg en helseforsikring.

Vær oppmerksom på at noen har gode forsikringer via arbeidsplassen sin, dette kan det være lurt å sjekke opp. Dette gjelder også den andre veien igjen: For de som mener de ikke trenger en privat helseforsikring fordi jobben har forsikret sine ansatte. Hvis dette er tilfellet bør du være sikker på hva slags forsikring du faktisk har via jobben og hva denne dekker, les vilkårene nøye. Da unngår du ubehagelige overraskelser.

Hvis du er fristet til å unngå ventetid burde du helt klart både vurdere og sammenligne ulike forsikringer. Det kan være en god løsning.

Fysisk og psykisk helse

Det kan også være variasjon på ventetid og behandling når det kommer til fysisk og psykisk helse. Når helsenorge.no informerer om pasienters rettigheter og ventetider, deler de opp fysisk og psykisk helse. Innenfor fysisk helse nevner de tre hovedkategorier, dette er altså tre ulike områder innen fysisk helse som har ulike ventetider. Disse kategoriene er: Utredning, dagbehandling og innleggelse. Det kan da være snakk om at du for eksempel skal til både utredning og dagbehandling. Det betyr to køer, to ventetider. Disse må legges sammen for å få totalbildet av hvor lenge du må vente.

 

Innen for psykisk helse bruker helsenorge.no disse kategoriene: Poliklinisk utredning/behandling, poliklinisk gruppebehandling, innleggelse. Også her vil det for noen være snakk om mer enn ett steg, mer enn én ventetid å forholde seg til.

 

På helsenorge sine nettsider kan man også få mer informasjon om de reelle ventetidene ved å velge kategori.

En god trygghet

I en perfekt verden blir ingen syke eller skadet. Virkeligheten er dessverre ikke slik. Vi vet aldri hva som kommer til å skje i fremtiden, det er derfor vi velger å gjøre visse tiltak for å ha en litt tryggere og bedre hverdag. Hadde man kunnet se inn i en kule og sett fremtiden, ja så hadde man gjort det. Siden denne muligheten ikke finnes, er det mange som velger ulike måter å beskytte seg selv og sine nærmeste på. Forsikringer er en stor del av det sikkerhetsnettet vi skaper oss.

 

Ved å tegne en helseforsikring får du en god trygghet. Du får en tryggere hverdag. Du vet at mulighetene er flere og bedre med en slik forsikring i «baklomma».

En mulighet for alle

Det er ikke slik at private helseforsikringer er forbeholdt de rikeste av oss. Det er heller ikke slik at det bare er en gitt gruppe mennesker som kan skaffe seg denne typen forsikring. Alle som ønsker kan velge å gå for en investering som dette.

Det kan dog være utrolig lurt å gjøre dette i ung alder. Dette er noe forsikringsselskapene også anbefaler. Vær oppmerksom på at pris kan variere med tanke på alder, eller at selskapene kan ha en form for alders-regel.

Er du ung og i en tidlig fase i livet? Da er tiden moden for å se fremover og gjøre noe lurt. Det er mange som har skaffet seg helseforsikring som skulle ønske at de gjorde det enda tidligere.

Husk også på at du ikke har noe tid å miste. Du vet aldri når noe skjer. Derfor er det viktig å ikke bare tenke på det å skulle skaffe seg en ny forsikring, det er viktig å faktisk gjøre det.

En forsikring som blir brukt mye

Det er mange som har en privat helseforsikring som får bruk for sin forsikring. Du har helt sikkert forsikret boligen din? Bilen din? Og du har helt sikkert reiseforsikring? Er det ikke egentlig enda viktigere å forsikre sin egen helse? Dette er trolig noe du nikker ja til.

Valg av forsikring

Det kan hende du lurer på hvor du kan skaffe deg en helseforsikring. De fleste forsikringsselskap har ulike helseforsikringer du kan velge mellom, i hvert fall de store forsikringsselskapene.

Dersom du har alle dine forsikringer samlet på ett sted, kan det lønne seg å høre med dette forsikringsselskapet om de vil gi deg en god avtale hvis du også kjøper helseforsikring hos dem. Du burde i så fall samtidig innhente tilbud fra andre forsikringsselskap, slik at du sikrer deg mot å betale for mye.

Prisen på å unngå ventetid

Du lurer helt sikker på hvor mye det vil koste for en helseforsikring. Dette er noe som varierer fra selskap til selskap – det kommer også an på hva slags løsning/pakke du går for.

Det beste du kan gjøre er å ta kontakt med forsikringsselskaper og be om konkrete priser. Det er også lurt å sammenligne ulike priser, slik at du har muligheten til å velge det billigste alternativet – hvis det også er den beste forsikringen så klart.

Flere familiemedlemmer

Dersom dere er flere i en husstand som skal tegne forsikring, gjør dere lurt å gjøre dette sammen. Det kan hende det finnes en pakkeløsning som gjør prosessen enklere og totalsummen mindre. Hvis du vurderer å skaffe deg en helseforsikring, burde du vurdere det samme for de som står deg nærmest

Vår tjeneste

Dersom du ønsker tilbud på forsikring, altså tilbud på tryggheten om at du unngår lang ventetid, kan du bruke vår tjeneste. Vi skaffer deg ulike tilbud som gjør at du får muligheten til å sammenligne og deretter bestemme. Det er du som er sjefen og du kan være sikker på at samtlige forsikringsselskap ønsker å kapre deg som kunde. Derfor strekker de seg langt.

Du følger våre enkle steg, og innen kort tid mottar du tilbud og er med det i gang med prosessen. Da tar det ikke lang tid før du har tryggheten du ønsker deg.

Vi håper du har fått informasjonen du trenger og at du dermed kan ta et lurt valg.

Slik får du bedre helse

Slik får du bedre helse

Linda Therese Stadeløkken

Egen helse er noe av det viktigste vi kan ta vare på. Det er helt avgjørende med god helse. Derfor bør man vurdere noen tiltak som kropp og sinn setter pris på. Har du for eksempel en god helseforsikring? Det kan være veldig lurt!

Hva er god helse

God helse er så mye, men mest av alt er det å føle seg trygg på at helsen ikke fort går nedover. Det handler egentlig om å ta vare på seg selv, hver eneste dag. Selv kan vi gjøre små ting for å ta vare på oss selv. Vi kan ha fokus på kosthold og trening, vi kan gjøre ting som gjør oss glad, og vi burde passe på stressnivået i hverdagen. Alt kan ha en innvirkning. Det er også noen andre ting det kan være lurt å ha fokus på. For eksempel om man trenger noe hjelp eller oppfølging av noe slag for å øke livskvaliteten – kiropraktor, psykolog, fysioterapeut eller lignende. En en annen ting er å sikre oss selv med en god helseforsikring. Da ligger man godt an. God helse er å være trygg. God helse er tenke videre – fremover.

Bli frisk raskere

Hvis du ikke er en av de heldige som har en helseforsikring gjennom jobben, bør du definitivt vurdere å skaffe deg en privat helseforsikring. Hovedgrunnen til dette er at du skaffer deg selv en større sjanse til å bli frisk raskere. Det er nemlig slik at en helseforsikring gir deg hjelp mye fortere – du får faktisk lov til å snike litt i køen. Eller sagt på en annen måte: Du slipper køen fordi du plutselig har flere muligheter, flere valg og et støtteapparat som hjelper deg.

God helse med helseforsikring

Så godt som alle passer på å ha reiseforsikringen i orden hvis man skal på ferie. Fordi man vil være trygg dersom det skulle skje noe på reise. God helse får du med en helseforsikring. Det vil si: Selvfølgelig kan ikke en forsikring gjøre at du unngår sykdom eller skade – men en slik magi finnes  jo heller ikke. Helseforsikringen gjør at hvis du havner i en slik situasjon (sykdom eller skade), så får du den hjelpen du trenger. Og du får hjelp mye fortere enn om du skal basere deg på den offentlige helsetjenesten.

Bedre muligheter

Tid er det viktigste. Og tid får man av en helseforsikring. I tillegg er du sikret at du får flere muligheter. For eksempel vil noen av forsikringene gjøre at du kan få behandling i utlandet, dersom det trengs. Uten en slik forsikring har du ikke de samme mulighetene. Det vil være så godt som umulig å spare opp nok til at man kan være 100% trygg på at man alltid har de beste løsningene tilgjengelig om noe skulle skje. Behandling i utlandet er noe av det som kan koste ekstremt mye, og det er kan også dreie som rehabilitering eller spesialisthjelp. Selv om det er en utgift med forsikringer, gir det oss på sett og vis også økonomisk trygghet. Bedre muligheter, rett og slett.

Tryggere fremtid

Bedre helse er å kunne vite at man har muligheten til å bli bedre raskere. Det handler om en tryggere fremtid. Det handler om å forberede seg på at ting kan skje, mens man håper på at helsen holder seg god lenge. Hvis du er en av dem som er veldig opptatt av kosthold og trening, bør du også være opptatt av å ha en god helseforsikring. Det er det samme som å være opptatt av å bli rask fort, om man er syk.

Ta vare på familien

Det kan være veldig smart å skaffe hele familien en helseforsikring. Slik at dere er trygge alle sammen. Noen forsikringsselskap vil da tilby en rabatt, hvis flere i samme husstand velger å tegne forsikring. Du vil at du skal være trygg. Du vil at barna dine skal være trygge. Du vil at ektefellen skal være trygg. Skaff alle en forsikring samtidig.

 

Flere og flere bedrifter tegner helseforsikring

Det at flere og flere bedrifter velger å skaffe helseforsikring til sine ansatte, tyder på at mange har sett hvor viktig det kan være med en slik trygghet. En arbeidsgiver er og bør være opptatt av helsen til sine ansatte. Ved å ha dette tilbudet til de som jobber på arbeidsplassen, forteller de oss at god helse er noe de ser på som viktig. De forteller oss også at god helse faktisk betyr at man skal være trygg på at man får god hjelp, fort. Når mange arbeidsgivere ønsker dette, bør dette være en åpenbaring: Privat helseforsikring kan være veien å gå for å sikre sin egen helse, dersom man ikke har et slikt tilbud eller avtale gjennom jobben.

Ikke vent

Mange forsikringsselskaper beregner prisen ut fra blant annet alder. Dette er et sterkt argument for å skaffe seg den helseforsikringen man ønsker så fort som mulig. Det finnes ikke noen god grunn til å vente, derfor er det et poeng å være en av de som bestemmer seg kjapt og får det gjort.

slik faar du bedre helse

Slik får du altså bedre helse

Det at god helse er viktig, kan ikke bli nevnt ofte nok. Livskvaliteten vår blir høyere eller lavere ut fra hvordan helsen vår er, bedre helse betyr høyere livskvalitet.

 

Vi får det bedre ved å ta vare på vår egen helse. Selv om det er mange små ting vi kan gjøre og tenke på hver eneste dag, er det én stor ting vi kan gjøre nå. Det er å tegne helseforsikring. Det trenger ikke ta lang tid, og det er ikke slitsomt. Har du først gjort det, trenger du ikke tenke mer på det. Da går alt av seg selv, og du kan føle deg trygg.

 

Det kan lønne seg å sammenligne både pris og vilkår før du tar valget. Heldigvis er også dette enkelt. Det er på tide å investere i fremtiden, synes du ikke?

 

Når valget er tatt, har du gjort noe lurt for deg selv og egen helse.

Les flere artikler om helseforsikring